wie en wat

 

Het Tolhek is de eenmanszaak van Heije Hilvers, gevestigd in het Friese plaatsje Frieschepalen, vlakbij Drachten. In 2003 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en sindsdien heel veel verschillende opdrachten gedaan.
Het meest maak ik meubels en andere dingen van hout op maat, maar ook voor bijzondere produkten wil ik altijd proberen tot een oplossing te komen.
Kijkt u gerust eens tussen de produkten en zie wat er zoal mogelijk is. Wellicht komt u op een idee. Bij vragen kunt u contact met mij opnemen.

 

Al het werk maak ik in opdracht en de meeste opdrachten zijn uniek. Daarom ga ik voor maatwerk meestal eerst langs bij de klant om de situatie te bekijken en de wensen en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan maak ik een 3D tekening en leg het ontwerp ter goedkeuring voor aan de klant. Er kan dan natuurlijk nog van alles gewijzigd worden. Op grond van de tekening en de besproken wensen wordt dan een geheel vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Dit lijkt al best ingewikkeld, maar dat valt in praktijk best mee.
Bekijk hier een serie foto's van schets tot eindresultaat.